Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 6. april 2016

Vårtegn: krokus


Under kvist og kvast i bedet har krokusen tittet opp de siste dagene.


Det har faktisk også de første tulipanene.

Og de første bladrosettene til en plante jeg flyttet i fjor høst, men som jeg ikke finner navnet på. Blomstene blir i alle fall gule.
  


Gul er også et par Hestehov. Interessant hvor stas det er med de første Hestehovene, også om de dukker opp i bedene.  Senere på sommeren er det en kamp mot de enorme bladene.


Mot låven er det faktisk blitt grønnere. De gamle kornnekene er forsvunnet, og de tørre restene av fjorårets Skogsjekk er klipt bort.

Selv det var litt sol idag, så var en voldsom vind og heller surt ute.


3 kommentarer :

 1. Så mange herlige vårtegn du har i hagen din Åshild,, kos dæ med våren , for den er bare skjønn :)

  Ha ei fin helg, koselig om du titter innom bloggen min og av og til ;)

  Lisbeth:O)

  SvarSlett
 2. Det er så herlig med vår. Her er det samme tegn, for det meste: Småsko, ingen snø på gårdsplassen, støv langs veiene... Mangler bare krokus nå. (",)

  SvarSlett
 3. Visst är det härligt med de första vårblommorna. Din krokus har en vacker färg. Hoppas på en fin helg!
  Marika

  SvarSlett