Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 16. april 2016

Ryddigere inne og kaos ute

For ti år siden var det ikke bare det lille hjørnet på låven som ble ryddet. Uka etter satte vi i gang en av de mange oppryddingsdugnadene på låven.

Og etter noen timers arbeid så det mye bedre ut inne, men mye verre ute.
Et sted måtte vi ha mellomlagring av alt. Litt utfordrende ble det å finne en egnet og tilgjengelig plass slik at det kunne hentes og fordi vi visste at tunet kom til å fylles med store biler bare noen dager senere.


Det var en lykke da jeg sent på ettermiddagen oppdaget en flott mursteinsvegg under trappa til 2.etasje.
  

Det var litt å rydde ute også. Alle rivingsmaterialene fra det store rommet i 2.etasje hadde vi bare kastet ut av vinduet. Nå ble det sortert for å kunne legges på henger for kjøring til gjenvinningsstasjonen.


Til tross for 7 par hender en hel dag og en stor mengde avfall ute, så innså jeg at det ville det ta tid å få tømt låven for sånt som ikke skulle være der. Likevel hadde jeg definert innflyttingfest på gården med middag på låven bare 16 måneder fram, men det hadde jeg ikke sagt til noen andre.


2 kommentarer :

  1. Det er alltid godt å få ryddet litt, både ute og inne! Ha en fin søndag! Klem Cathrine :-)

    SvarSlett
  2. Kjenner meg veldig igjen i dette - det er jo ikke alltid at alt som ryddes fra et sted skal kastes heller. Akkurat nå ser plenen nedfor huset hos meg omtrent likedan ut, men kanskje i litt mindre dimensjoner. Den fine mursteinsveggen var jo en super bonus!

    SvarSlett