Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 27. mars 2016

Listelykke

Helt i starten av januar så fylte jeg nesten en hel bok med ulike gjøremål, fordelt på lister etter rom i huset, på låven eller områder i hagen.

Den største listelykke er det når jeg kan krysse ut de store oppgavene. Som å vaske soverommet.

Skjærtorsdag var den store dagen. Vegger, tak og gulv er helt  strøvfrie. Madrassene er støvsugd. Alle møblene,  gardiner og filleryene ble vasket. Og filleryene var idag endelig tørre nok til å legges på.

At det gjenstår litt maling overser jeg glatt i dag. (Garderobeskapet er forøvrig snekret på stedet og vi har brukt to gamle dører i den.)

  


3 kommentarer :

  1. Så deilig å stryke ut.. jeg digger å lage listene, men har et stykke igjen til å bli ajourført :) Ha en god innspurt på helgen

    SvarSlett
  2. Jeg har også lister for ting som skal gjøres her i huset. Ikke nødvendigvis for å huske alt, men fordi det er motiverende å se at den blir kortere og kortere.

    SvarSlett
  3. Det er så koselig med gamle hus. Huset her er "bare" fra 1934, og det mangler ikke på arbeidsoppgaver å lage lister over:) Hilsen Ingeborg fra fruhaldshage

    SvarSlett