Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 17. desember 2015

Varierte oppgaver

Tøyrulla jeg fikk kjøpt i høst har fått kjørt seg nå. Det er ikke mulig å rulle duker alene, men jeg fikk hjelp til å strekke og å dra sveiva. Nå henger seks linduker til tørk. Når de er tørre tas de gjennom en gang eller to til. Da blir de ekstra blanke.

En ting som har stått på ønskelista lenge er grønne håndklær. Ordentlig grønne. Det er visst fryktelig utrendy for det har jeg ikke funnet i noen butikker. Løsningen ble hvite + stoffarge. Jeg hadde dobbelt så mye vekt som var anbefalt til mengden farge, men er fornøyd med resultatet. Hvorfor jeg ikke har gjort dette før er en gåte. Men jeg må vel ha en skikkelig tidsfrist.

Vaskemaskinen er rengjort og brukt på nytt til vanlig vask. 

  

Tom er også skuffen med stryketøy blitt.

Men det viktigste i kveld var faktisk noen glutenfrie sirupssnipper. De kan ikke sammenlignes med ekte vare, men for de som ikke har noe alternativ sikkert ok. 

Dessuten har lommen til julekort endelig kommet på veggen. Jeg har skrevet tidligere hvor hyggelig det er med all juleposten.


   

4 kommentarer :

 1. De har flotte grønne håndklær på Ikea!
  Gode og holdbare er de også!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke grønne nok for meg. Det var på IKEA jeg kjøpte de hvite etter å ha vurdert de grønne.

   Slett
 2. Jeg ønsker meg også klesrulle, men det er nok en ide at vi først får ferdig et vaskerom. God jul!
  Hilsen Camilla i Harstad

  SvarSlett
 3. Ble jo kjempebra! Tidsfrister er tingen!

  SvarSlett