Mine tips til disse tre kakeslagene er:
For å få den fine brune fargen trengs ganske mye kakao. Kakene må skjæres ganske tynne. Da blir det sprø.
Sandkakedeigen trykkes ut i usmurte former.
Legg sanskakene oppned på ei fjøl og slipp de ned på fjøla mens de fortsatt er varme. da løsner de lett.
Legg bare 1 ss røre i jernet og trykk sammen. Jeg tror ikke det er mulig å lage så tynne krumkaker i et elektrisk jern. Røra må ikke være for tykk.
Så henta jeg nesten 150 kg kjøtt på butikken. For å er det tre dager på rad med syltelaging.
Nå skal en del av det trekke i vann til i morgen tidlig. Da setter vi igang.
Status kl 23.30 fredag kveld.
Status kl 07.30 lørdag morgen. Dette blir klart til klokka ni.
Hei
SvarSlettDu verden så flink du er. Ser ut til at du får masse godt til jul. Ønsker deg en fin adventstid.
Vivis fotoblogg
Jeg synes det er mer hyggelig enn at jeg er flink.
Slett