Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 1. november 2015

Noen nye

I 2010 tok jeg bilder av fremgangsmåten  til de serviettbrettingene jeg bruker mest, og publiserte på Jul i bestemors hage.  Noen av brettingene er veldig enkle og raske, mens andre krever litt trening og tålmodighet. I årene etter har det kommet noen flere til, og i dag har jeg lagt til tre nye.

Jeg prøvebrettet med etlags ganske myke servietter og jeg ser at resultatet hadde blitt bedre med tykkere servietter.

Her er hjerte, bispelue og sommerfugl.

Jeg er likevel fortsatt på leting etter en fin brettemetode for årets juleselskaper så det kommer nok noen flere nye fremover.


1 kommentar :

  1. Så stilig. Dette har jeg aldri prøvd meg på men jeg ser jo så fint det blir med brettede servietter til selskaper! Vi kan heldigvis bli boende i gamlehuset mens vi renoverer det "verste". Det blir tøft med to hus i en periode men det går. Renoveringen kommer til å gå SÅ mye raskere uten en helt familie med barn der!!

    SvarSlett