Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 27. oktober 2015

Mørkt eller lyst?

det er utrolig deilig å ha muligheten til å dekke spisebordet mange dager før gjestene kommer. For det første er det ikke noe tidspress og jeg kan hygge meg med oppgaven. Det er heller ikke alltid jeg har helt klart for meg hvordan pynten skal være og hvilke lysestaker jeg skal bruke. Så om jeg mangler stearinlys i riktig størrelse så har jeg tid til å kjøpe det. Det hender at glass som har stått i skapet en stund bør vaskes før bruk. Så får jeg en oversikt over hvor mye blomster som trengs. Sannsynligvis blir det Gerbera i de gamle melkeflaskene.

Denne gangen  hadde jeg klart for meg det meste, bortsett fra serviettene. Så her er alternativene lyse eller mørke. Faktisk har jeg nok av begge fargene ellers måtte jeg gått på serviettjakt i morgen. Jeg har nok konkludert.


2 kommentarer :

  1. Så deilig å ha god tid og kose seg med forberedelser! Nydelig bord og flasker. :)

    SvarSlett
  2. Du er så flink og lager det så koselig til dine gjester :)
    Nydelig bord :)

    Lisbeth :O)

    SvarSlett