Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 23. oktober 2015

Grått på kjøkkenet

Så ble det endelig tid til en vindusvask og litt mørkere gardiner på kjøkkenet. Fortsatt bruker jeg noen "resirkulerte" fra jenterommet i huset i byen. Kanskje skal målet være å ordne nye neste høst da er det 10 år siden vi flyttet hit.  

Jeg synes det er like stas hver gang jeg henger opp rene gardiner. Nå var det på tide å få det litt lunere, og om våren er det motsatt - da skal de hvite gardinene tilbake på plass for å få det lysere.

6 kommentarer :

 1. Skifte av gardiner og vindusvask er alltid flott, særlig når man akkurat er ferdig. Jeg skal snart i gang på stua og da henger jeg opp julegardinene i samme slengen. De er enkle røde og grønne så da går det greit. Bruker dem vel mest som vintergardiner.

  Hva heter fargen dere har på kjøkkenveggene? Husker du fargekoden? Jeg leter stadig etter fine farger, men det er jo ikke så enkelt når man bare ser på bilde.

  Hilsen Camilla i Harstad

  SvarSlett
  Svar
  1. Fargen på kjøkkenet er 5010 -G50Y. Jeg har skrevet ganske mye om fargene våre http://bestemorshage.blogspot.no/search/label/farger Jeg er helt avhengig av å vite NCS koden for å kunne sette sammen farger.

   Slett
  2. Tusen takk. Jeg tenkte ikke engang å sjekke om du hadde en etikett som het farger. Det burde jeg jo tenkt på. :-)
   Hilsen Camilla

   Slett
 2. Jeg elsker å henge opp litt mørkere og tettere gardiner om høsten! <3 :-) Akkurat som at den føste natta med dundyna mi etter et par måneder med sommerdyne (også det dun...) er helt fantastisk! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er ikke så begeistret for høsten, så jeg må ha noen positive tiltak inne.

   Slett
 3. Nydelig kjøkken dere har. Koselig å lese om sysler til årstidene.

  SvarSlett