Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 28. mars 2015

Vårtegn: snø

Ville reaksjonene blitt så voldsomme da det snødde natt til torsdag hvis snøen fortsatt hadde ligget som den ofte har gjort på denne tiden i mars? Det var helt usannsynlig at sommeren hadde startet.

Min erfaring tilsa iallefall at det ville komme mer snø. Jeg hadde ikke noe ønske om den og den kan gjerne forsvinne så fort som mulig.


4 kommentarer :

 1. Enda er det bare mars, - enda er det langt til vår, langt til rogn i blomstring står ---
  Vi må prøve så godt vi kan å være tålmodige. God påske! :)

  SvarSlett
 2. Nei, det er litt optimistisk å tro at våren er her for godt før 15. april... Jeg ønsker derimot snøfallet velkommen! Nå kan jeg nyte det jeg liker best med våren: nemlig snø som smelter, drypping fra tak og sildring i takrenna. ;-)

  Ønsker deg en god påske!

  SvarSlett
 3. Enig. Husker et år som snøen lå tettpakket rundt omkring langt inn i "våren"… Men, jeg vil ikke ha den! Nydelig nydelig hos dere Åshild! :)

  SvarSlett
 4. Ja, man glemmer fort at snøen kan ligge her i april også.. I fjor tror jeg ikke vi hadde frost fra midten av mars, så man blir vel litt opptimistisk, he-he. Nå håper jeg snøen tiner raskt for jeg har planer ute:-)
  Så gøy at du er med i finalen på blomster x-faktor, jeg skal huske å stemme på deg.
  Ønsker deg en riktig god påske!

  SvarSlett