Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 25. januar 2015

En veldig dårlig ide

I går handlet jeg på ICA. Der selges sellerirot kun i 250 g pakninger og persillerot i 100 grams.

Fordi verken alle sellerirøtter eller persillerøtter veier helt nøyaktig like mye så skjæres det av litt. På   persillerøttene, begge tuppene og liten bit av toppen på den ene. Sellerirota deles i to, men fordi det er mindre enn 250 g så legges det inn en liten bit til.

Hver snittflate bidrar til å redusere holdbarheten.
Det ser utrolig tåpelig ut. Og hva koster denne pakkelinjen for oss kundene?

Jeg stilt ICA dette spørsmålet på deres Facebookside og jeg venter spent på svar.

5 kommentarer :

 1. Helt enig - fullstendig talentløst!

  SvarSlett
 2. Virker tullete, ja. Håper du får svar.

  SvarSlett
 3. Det er mange rare ting som gjøres i matbransjen - og noen er det jo som kommer på dette...

  Når det gjelder det rommet der vi holder på å rive: Vi planlegger faktisk å flytte kjøkkenet hit på sikt, for å få større og lysere kjøkken.

  SvarSlett
 4. Hva ER det de driver med og hva ER det de tenker med?!
  For en del år siden var det en kampanje mot unødvendig emballasje. Da ble vi oppfordret til å ta plasten av paprikaen og la den ligge igjen i butikken. Det eneste som kom ut av det hele, var at pappesken som var utenpå tannkremtubene ble kuttet ut. Siden har det med emballasje bare eksplodert.
  På tide med en ny kampanje, og du starter jo bra her! :)

  SvarSlett