Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 14. desember 2014

Årets første julepakke

Det er noen dager siden jeg fikk pakkelapp og hentet en pakke på posten.

For etter en lang leting hadde jeg funnet Gloria. Og hele ni bokser Gloria kom i posten sammen med to bokser Red bear.

 
 
Etter det jeg har forstått har kobber og messingpussemidlet Gloria byttet navn til Red Bear. Det aller viktigste for oss som ikke fant noe pussemiddel som kunne sidestilles med Gloria, er at Red bear kan bestilles frahttp://fossli.no/vare-produkter/nisjeprodukter/ Fossli as

Jeg har kjøpt for et par år fremover, men kommer til å bli en trofast kunde.

Det er først neste søndag som i gammel tid ble kalt skittensøndag, men jeg regner med at det julevaskes og juleryddes i mange hjem i dag.  Det samme skal skje her.

2 kommentarer :

  1. Så deilig å få det julerent. Har aldri hørt om det merket, takk for tips!

    SvarSlett
  2. Gloria! Da tenker jeg umiddelbart på tanta mi, hun var en "ræser" med pussekluten og hadde huset fullt av kobber. Det var litt høytid når alt var nypussa.

    SvarSlett