Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 7. oktober 2014

Høstfarger

Høsten har aldri vært min årstid. Verken farger eller været passer meg. Dessuten er det så veldig lenge til neste vår. Derfor er det heller ikke mange høstbilder å finne i mine bildearkiv, bortsett fra dette.

Det fikk jeg i gave av en gjest for snart 6 år siden. Jeg har forsøkt å finne ut akkurat hvor hun sto, for å ta bilder også i de andre årstidene. Men det har nok mer med fotograf og utstyr å gjøre, enn nøyaktig samme sted.

Så jeg fortsetter med innesysler og noen jeg kan - dekke bord. Til tross for min manglende entusiasme for høstfarger, så blir det faktisk et høstlig preg på borddekkingen. Det passer også godt sammem med menyen.


4 kommentarer :

 1. Nydelig bilde! Men så elsker jeg høsten og alt som hører den til! Det er virkelig min favorittårstid. Kos deg med borddekking og inneaktiviteter! :-)

  SvarSlett
 2. Herlige høstfarger. Jeg elsker denne årstiden men da under forutsetning at været et fint. Ønsker deg en strålende dag og ei fin helg.

  SvarSlett
 3. Jeg er nok mer værsyk enn høstsyk. Regner det mye om sommeren, er det mye verre enn om det regner om høsten, syns jeg. Klare høstdager med knallblå himmel og fargerik natur, er utrolig vakkert. Men er det mørkt og vått lenge, ja da synker humør og energi!
  Håper denne høsten tross alt blir en god tid for deg! :)

  SvarSlett
 4. dette var jo et aldeles nydelig høstbilde! herlige farger :)

  jeg begynner å like høsten mer og mer etterhvert, har vært litt "avholdende" til denne årstiden før. Men nå er jeg jo smått i gang med juleforberedelser også, og det gir jo ekstra kos i denne mørke tida :)

  SvarSlett