Her er det en god kraft av oksehaler, løk og grønnsaker. Den er nok i 18- tiden blitt en kraftig og mørk saus til kjøttet som fortsatt ligger i stekeovnen. Søtpotetene er klar til mosing.
Valnøtter ligger i en karamellsaus av sherry og pærekompotten er faktisk helt klar. Det er noen flere kjeler og panner på kjøkkenet, så jeg har en avkryssingsliste etterhvert som jeg jobber meg gjennom dagen.
Det er ingen vinflasker som ligger klar i kveld - derimot øl som er spesielt valgt. Jeg gleder meg mest til desserten. Multekrem og Chimay tror jeg blir helt fantastisk. Bare flasken kommer nok til å vekke oppsikt. Øl på magnumflaske med champagnekork er vel ikke dagligdags.
Bordet har heldigvis stått klart noen dager. Vårlig grønt måtte det bli.
Etter en litt travel uke er det veldig greit med helg.
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar