Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 22. november 2012

Flaskekottet

Da vi bygde bad her i huset fikk den gamle doen i gangen ny funksjon: flaskekott!

Med kildesorteringsposer fra IKEA skulle det være enkelt å ta to poser med ut for å tømme papir, to poser med panteflasker på butikken og to poser til miljøstasjonen bare noen få hundre meter borti veien her.
Men plutselig bare rant det over. Mannen tok de tunge veskene med papir rett rundt hjørnet til dunken for returpapir og flaskene som skulle til returpunktet. Jeg fylte bilen med panteflasker. Begge to oppdaget at sorteringen ikke hadde vært kvalitetssikret. Begge hadde flasker den andre skulle hatt. 

Dette inngår også under etiketten juleforberedelser. Kottet bør være tomt når ribba settes i ovnen, for de nærmeste dagene etter vil det garantert fylles opp igjen.  

2 kommentarer :

 1. Det høres veldig godt ut med et eget rom til slik sortering. Er jo så kjedelig å ha det stående i rom en oppholder seg. Men slik er det her. Har ikke eget rom til slikt. Men bruker litt fine dunker, poser. Så blir det ikke så værst.
  Ha en god dag :)

  SvarSlett
 2. Veldig smart med sånne poser! Skal på IKEA før jul, må kjøpe.
  Og veldig kjekt med eget kott til bare sånt da!
  Og ja - utrolig hvor fort de fylles opp, men noe skal man jo ha å gjøre ;)

  SvarSlett