Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 20. november 2012

Pussestøv

Det er drøyt en måned til julaften. Likevel er det dumt å følge en plutselig innskytelse. 

Å pusse kjøkkenbenkene medførte mye mer støv enn jeg husket.

Det var riktignok på tide - jeg hadde sett det helt siden august. Da brukte jeg kjøkkenbenkene til å tørke våte fotografier fra kjelleren. 

Resultatet blir sikkert bra. Og i morgen skal jeg kjevle kling.


4 kommentarer :

 1. Det er en jobb ja, men det blir jo knallflott etterpå da. Var inne på julesiden din og kikket på oppskrifter. Her skal det også lages kling, med din oppskrift. :)

  SvarSlett
 2. Pussestøv idag og mel-støv imorgen;) Vedlikehold av benkeplater i tre er egentlig noe herk men bonusen er at det blir veeeldig pent etterpå:)

  Ble nyssgjerrig på den "klingen" din så skal titte inn:))

  SvarSlett
 3. Å ja! Det blir det fiiint støv av. Men det vert veldig fint etterpå :)

  SvarSlett
 4. Å ja, sånt arbeid blir det mye støv av, men det blir deilig når jobben er gjort.
  Her holder vi på og male tak og vegger i gangen nede og opp til andre etasje, vi har jo hatt ubehandla panel, og det blir så trivelig med lyse vegger og tak.
  Takk for kommetar hos mæ og tips til kameraet mitt :)

  Ha en fin Onsdag, Åshild.

  Lisbeth ;O)

  SvarSlett