Jeg kunne valgt overskriften: noen tårer, men hadde ikke lyst til å skremme noen.
40 løk ble heftig også for meg.
Tilsett solbærsaft, kok uten lokk i noen timer og du har et fantastisk godt tilbehør til kjøttmiddagen.
Oppskrift på Rødløkskompott.
for 15 timer siden
Det hørtes deilig ut! Rødløkskompotten altså, ikke å skrelle de ;-)
SvarSlettHa ha, du får få låne min eldste, han liker løkskrelling og ikke minst kutting.
SvarSlettJo, du skulle slått til med en skikkelig tårevåt og tabloid overskrift.
SvarSlettLøkskrelling er lite artig, men heldigvis sørger kontaktlinsene mine for at tårene ikke renner.
Jeg har også linser og er aldri plaget av å skrelle løk lenger. Konge! Trodde at jeg hadde veldig tålige øyne før jeg kom på at det var linsene. :)) Så kjekt med det tilbehøret, det har jeg aldri prøvd. Jeg skal sjekke ut oppskriften.
SvarSlett