Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 1. september 2012

Alt klart

Når sjokoladefondanten og bjørnebærsausen snart settes i kjøleskapet kan jeg krysse av de siste punktene på dagens liste. Den har stort sett dreid seg om å gjøre ferdig i hage, men også det kunststykket å finne plass til kakene i allerede fulle kjøleskap. Jeg merker at kjelleren ikke kan brukes som lagerplass for øyeblikket.

En ny liste venter i morgen slik at konfirmanten og hennes gjester får mat når de kommer.

Jeg måtte prøvetenne lysene på bordet allerede i dag, og det så slik ut.


6 kommentarer :

 1. Så koselig=) Tenk at du har klart å organisere dette samtidig som du har ryddet kjeller. Jeg er imponert=) Lykke til med selskap. Vibeke

  SvarSlett
 2. Å det var et flott dekket bord.
  Du står på med litt av hvert midt oppi
  oppryddingen etter flommen.
  Lykke til med konfirmasjonen i morgen ;)

  SvarSlett
 3. Så fint bord, er det roser dekorasjonene? Herlige lokaler du har å tilby, koselig atmosfære! Lykkeønskningen til konfirmanten og dagen.

  SvarSlett
 4. Det var et flott bord! Lykke til med dagen i dag :-)

  SvarSlett
 5. Nydelig bord, og nå er det hele sikkert gjennomført med glans og bravour! Så godt at dere ikke fikk kloakken på besøk, vannet var vel ille nok. Som utvandret drammenser, har jeg fortsatt Drammens tidende, og har sett at flommen gjorde enorme ødeleggelser. Så nydelig hagen din fortsatt er! Her rekker ikke høstastersen å komme i blomst for frosten tar den - synd, koselig som den er.
  Kommentaren din hos meg ga meg et inspill - klart det er flott at yngre samler, bruker og tar vare på ting og tang fra 60- og 70-tall! Mye er jo fint, sånn rent bortsett fra at det er litt utbrukt for meg :-) Det er nå føyd inn på bloggen - takk skal du ha! Liv

  SvarSlett