Det var en del hensyn å ta når vi skulle sette sammen menyen.
All maten skulle fraktes fra kjøkkenet inne i huset og ut på låven.
Kjøttet måtte forstekes.
Menyen skulle være glutenfri. Da var den lettere å tilpasse den videre (uten melk)
Den skulle lages og serveres av glade og flinke amatører.
Og slik ble det:
Varmrøkt laks med avocadokrem og parmesanflarn
Helstekt okse indrefilet
Blomkål og sellerirotpurè
Ovnsstekte poteter
Smørdampa grønnsaker
Saus
Pannacotta med bringebærsaus og sjokolade.
Heisann!
SvarSlettGøy å finne veien til en så herlig blogg som din :)
Masse inspirasjon å finne her!
La meg til som følger.
Koselig om du vil titte inn til meg også ;)
Ha en flott dag!
Klem Mirjam
Du verden for en bryllupsfest! Jeg er så imponert over alle detaljene. Dere har nå tenkt på alt, skjønner jeg!
SvarSlettMå samtidig få takke for hyggelige kommentarer hos meg, og samtidig beklage at jeg ikke har kommentert hos deg, på en stund. Men jeg har hatt en litt tung tid, som du kanskje har lest.
Jeg er innom deg titt og ofte, og jeg liker bloggen din sååå godt!
God klem fra Line
Menyen ser og høres helt fantastisk ut!
SvarSlettSå utrolig koselig og enkelt med et sjokoladehjerte som tilbehør til desserten!!!
I like it!
mmmm
SvarSlettNam, så fristende! (",)
SvarSlett