Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 1. juni 2012

Kan krysse av

Jeg rakk det. Like før klokka 23.55 i går kveld kunne jeg trykke på send. Da hadde jeg holdt på en stund med å finne ut av en feilmelding. Det elektroniske skjemaet og mange av vedleggene "snakker sammen", og varsler når noe ikke stemmer. Endelig fant jeg løsningen.

Vi kan også krysse av at handleturen til IKEA før bryllupet er gjennomført. Denne gangen sto det både stort og smått på lista. Forrettallerkner til bordet og glass til baren var blant de små tingene.

3 kommentarer :

 1. En deilig følelse når selvransakelsen er levert :)) Nyt helgedagene, klem.

  SvarSlett
 2. Så godt at det ordnet seg til tross for feilemeldinger og tull. En orden blir det stort sett til slutt :)
  Kos deg i helgen :)

  SvarSlett
 3. Godt for alt som er unnagjort, bade selvangivelsen (rart ord, - angivelse av en selv... hores nesten ut som om man har gjort noe galt!) og Ikea tur. Selv om den siste kanskje var det morsomste... :-)

  SvarSlett