Jeg skjærer ned rabarbra flere ganger gjennom sesongen og lager rabarbrasuppe. Den fryser jeg ned. Senere kan den brukes som suppe til dessert, eller jeg blander i mer vann (og sukker) til leskedrikk.
Endelig har også tulipanene kommet. Disse høyreiste i dyp burgunder står ved bryggerhuset.
Så artig at du har fått opp rabarbraen allerede, her hos må en denbegynt og komme, fine bilder, ha en fin kveld, hilsen Lisbeth ;)
SvarSlettSå deilig med rabarbra! For meg er rabarbrasuppe og rabarbrasaft det beste når det er sommer!
SvarSlettha en fin uke videre!
Herlig med vårtegn!
SvarSlettMmmm, rabarbradesserter er skikkelig forsommer tegn. I fjor lagde jeg rabarbrasaft som ble kjempegod, men det var et styr å klemme det gjennom klede så jeg tror ikke det blir noen saftproduksjon i år.. Ang. drivhusplasten har den klart seg fint i vindværet. Har diverse hageplaner for uka:-) Ha en fortsatt fin kveld og god uke til deg også!
SvarSletttabarbra er noe av det beste i verden- god til allt! Vel, nesten da:) takk for tips om rabatt-planleggings program. Når jeg får litt bedre tid skal jeg undersøke det litt nærmere- det så jo veldig artig ut:)
SvarSlettMmm, man kan jo lage så mye godt av rabarbra. Det var et godt tips å fryse ned suppe, da får man jo utnytta all rabarbraen også uten å bli lei gjennom sommeren. (",)
SvarSlett