Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 11. februar 2012

Lilla favoritt

Nok en rose kommer herfra. Rhapsody in Blue. Navnet tyder på en blå blomst, og er det nærmeste man har kommet en blå rose. Men den fremstår mer lilla.  Rhapsody in Blue er en remonterende klaserose med en fin duft fra 1999. Den ble valgt til årets rose i Storbritania i 2003.

Nå fant jeg også ut at dette faktisk er Anne på Moseplassens favorittrose og er avbildet i konkurranselogoen for denne runden. Flere flotte lilla favoritter finnes her.
                                              

12 kommentarer :

 1. Nydelig rose!
  Lykke til og god helg!

  SvarSlett
 2. Den er enn av mine favoritter,
  Ha en fin helg

  SvarSlett
 3. Den er fin, nydeleg farge:)

  SvarSlett
 4. Så mange fine blomster du har meldt på. Kjempefine bilder=) God helg til deg=) Vibeke

  SvarSlett
 5. Snille Åshild! Tusen takk for de fantastisk fine gryteklutene som kom i posten om torsdagen!! Fargen var veldig fin og de var så tykke og gode:-)
  Nydelig lilla rose du viser, visste faktisk ikke at det fantes lilla roser. Lykke til i utfordringen og fortsatt god helg!

  SvarSlett
 6. Nydelig farge på ei rose!!
  Lykke til! og fortsatt god helg.

  SvarSlett
 7. Kjempeflott rose! Lykke til videre! :-)

  SvarSlett
 8. Vakker frøken! :)

  God helg fra Huldra :)

  SvarSlett
 9. Verkeleg vakker rose dette :)

  SvarSlett