Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 2. februar 2012

Bryllupsmesse

Det var trangt i Oslo Ballroom i kveld da det var bryllupsmesse med Tilbords-kjeden som en av arrangørene.
Bryllupsmessen i Oslo er i gang
Lånt fra www.tilbords.no

Med 700 innenfor dørene ble det faktisk så fullt at serviser og blomster druknet helt i folkemengden. Det var brudekjoler på catwalken, men ingen slår likevel den som allerede henger i skapet
Lånt fra Tilbords på Facebook

Det mest imponerende var nok likevel Rein Aleksander. Til tross for noe ujevn lyd var hans tre sanger verdt turen til Oslo. Blant annet denne:

På dette tidspunktet lar jeg meg forstyrre av de mange i lokalet som prater og ler, og at flere på første rad  samler knitrende poser og går. Hvor er skikk og bruk?

Likevel, - både bruden (min datter) og jeg var enige om at vi hadde hatt en fin tur.

1 kommentar :

  1. Så det planlegges bryllup hos dere, så spennende.

    Når det gjelder skikk&bruk er jeg enig med deg. Har en skrekkopplevelse fra en Kari Bremnes-konsert der nærmest hele konserten for min del forsvant i kvin og plapring fra de fire godt voksne, temmelig rødvinsbeduggede damene ved siden av. Hvorfor bry seg om å betale billett når man ikke akter å høre på???

    God helg!

    SvarSlett