Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 18. desember 2011

Milepæl

Å sette røde lys i stakene på kjøkkenet er en milepæl i juleforberedelsene. Ja, rene gardiner også.
Det mangler fortsatt nisser, men de kommer på plass i morgen.

Og her er den kaotiske delen av pyntingen. Alle kassene med pynt. De er godt merket, så fordelingen ut i huset går greit.

7 kommentarer :

 1. Gleder meg til å se resultatet.
  :)

  SvarSlett
 2. Ja, raude lys er det siste eg tek fram før jul! Då er det jul!
  Lurt med merking av julepyntkassene.

  SvarSlett
 3. Ja, er her det også jul når røde lys og duker blir tatt fram:-) Kanskje i morgen...

  SvarSlett
 4. Tror du er i rute, og jeg tror du har fått gjort alt og mere til, og jeg unner deg virkelig å komme til pynteperioden..men det er sagt av ei som ikke er såå glad i matlaging selv;O)..og sannelig har du kasser med julepynt!!

  SvarSlett
 5. Åhh, så koselig=) Vi pynter ikke skikkelig før 23.. så vi må vente litt til. Sniker inn en nisse her og en der... men stort sett må de vente i kassene. Gleder meg til å se hvordan du får det=) Vibeke

  SvarSlett
 6. Så koselig bilde av kjøkkenet. Imponert over systemet med julepynten. Blir spennande å sjå huset ferdigpynta:)

  Ha ei fortsatt fin førjulstid:)

  SvarSlett
 7. Kjøkkenet ditt ser utrolig koselig ut. Du verden så mye julepynt du har, litt av en jobb å sette alt på plass kan jeg tenke meg. Jeg gleder meg til visning :) Ha ei fin siste advensuke.

  SvarSlett