Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 21. september 2011

Noen få tomater

Det ble faktisk noen få tomater på plantene vi fikk. De fikk en tørr start fordi jeg ikke var så flink til å vanne. Men etterhvert ble det vel nok fuktighet. De ble heller ikke bundet opp som de skal. Til tross for alt har vi likevel har vi kost oss med noen helt modne tomater.
En bifftomat ligger dessuten til modning i kjøkkenvinduet.

Smaken frister til gjentakelse. Jeg kommer til å bruke potter som i år, men binde plantene godt opp. Kanskje det kan bli drivhus for 2013-sesongen?

6 kommentarer :

 1. MMm, egne tomater smaker bare SÅ mye bedre enn de fra butikken. Jeg har en plommetomat, med tre grønne tomater på... Drivhus må nok til hos oss også:-)

  SvarSlett
 2. Nam, egene tomater er kjempegode, har 5 stk planter med masse tomater ute i drivhuset:)
  Ha en fin kveld, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 3. Å så deilige dei såg ut !

  ønsker deg ein fin kveld vidare.

  SvarSlett
 4. Mmmm, så deilige ut.

  Kjekt med litt nytteplanter også..
  ;)

  SvarSlett
 5. Ja, drivhus må være tingen nå når det ser ut til at regnet vil bli værende i årene som kommer iflg.klimaendringer...det er så kjekt med ting vi dyrker selv og bare kan plukke...lykke,lykke!

  Ha en fin kveld

  SvarSlett