Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 24. juni 2011

75 porsjoner

Det gjelder å tunga rett i munnen når man skal gange opp oppskrifter. I dag brukte jeg 6 liter fløte.

Det ble til 75 porsjons Pannacotta. Jeg bruker telysestakene Galjei fra IKEA. 4 stk for 9 kroner.
Ja, noen var allerede satt i kjøleskapet da jeg tok bildet.
Jeg har rørt tinte bringebær og melis i matmølle. Nå skal alt sammen gnis gjennom en melsikt slik at steinene blir fjernet. (Det skal min svigerinne/brudens mor får gjøre litt senere.) Denne sausen skal fylles på toppe. Siden dette er et bryllup så legger jeg et sjokoladehjerte på toppen av sausen. Glasset settes på en tallerken og ved siden av legges 1 skje med sjokolademousse og 1 klase med rips.

Om dette er gøy. JA.

3 kommentarer :

 1. Jøje meg, så flott og godt det høres ut!
  Viktig å gange med samme tall på alle ingr; det gjorde ikke jeg en gang jeg bakte rundstykker...prøvde å "bake" inn væske etterpå..heller fånyttes:O))
  Kos deg videre, klem;)

  SvarSlett
 2. Hei på gaarden. :-) Jeg er så imponert, følger deg stadig i dine gjøremål. Skulle ønske jeg hadde litt av din kreativitet og energi. Gleder meg til fortsettelse både på tips til selskap o.a. Lykke til! Hils familien. Midtsommerhilsen i pøsregn fra KW

  SvarSlett
 3. Ohoi for en porsjon! Godt du synes jobben er morsom.

  SvarSlett