Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 3. april 2011

Åpen hage

Ja, helt ferdig er jeg ikke blitt, men såpass at jeg åpner porten til

jeg har lært mye allerede og kommer til å være mer bevisst når jeg velger nye planter til hagen. Og jeg kommer til å være flinkere til å stelle.

I helgen har jeg forbarmet meg over to inneplanter. De så slik ut:


Nå har de fått dobbelt så store potter, mer jord og gjødsel.

2 kommentarer :

 1. Hm, ja, dette så kjent ut!
  Jeg er rett og slett ikke så veldig flink med blomster, så de som overlever hos meg, de har virkelig livets rett! :D

  SvarSlett
 2. Så fantastisk med oversikt over plantene i hagen! Er intet mindre enn det eg har leita etter. Har eit(for meg nesten uoverkommeleg) hageprosjekt på garden kons, og ønskjer å bruke hovedsakleg gamle stauder og planter, men treng råd om kva for nokre kor...
  Kjem garantert att!

  Og låg puls er nok viktigare enn ein skulle tru, ja... Har eliminert eindel stress denne tida, men kan absolutt bli flinkare...Takk for påminninga!

  Framleis god veke til deg!

  SvarSlett