Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 15. februar 2011

Vil du ha en bok?

Alle disse bøkene har vært t/r Gran Canaria. De kunne endt sine dager i hotellets bibliotekskap (heldigvis har de fleste hoteller i syden det nå - en mulighet til å bytte ut de leste bøkene), men jeg synes de var for bra for det.

Så derfor - hvem vil ha dem?
Den glemte hagen dreier seg om Nells historie fra hun ble funnet alene i en australsk havn i 1913. Det fortelles i tre tidsperioder og jeg ble revet med i hendelsene.

Det siste barnet og Sprengeren er begge krim-bøker. Jeg har lest flere bøker av Liza Marklund før om journalisten Annika Bengtzon og visste at dette ville bli spennende. Og det ble det. John Hart kjente jeg ikke fra før, men det frister virkelig å lese mer.

Jeg trekker bøkene om en uke - tirsdag 22.februar kl 09.00.

5 kommentarer :

 1. Jepp, god idè å gi bøker videre. Marklund har jeg lest, men de to andre tar jeg gjerne en titt på.

  SvarSlett
 2. Bøker er et must, klarer meg ikke uten! Den glemte hagen er også filmatisert, den har jeg sett, kjempe god! Det glemte barnet med John Hart har jeg ikke lest, derimot har jeg lest det meste av Liza Marklund:)) Jeg leser meg gjennom bøkene til Cecilia Samartin for tiden, også veldig gode bøker. Var så heldig å få møte henne da hun var på rundreise i Norge for å signere sin siste bok Mofongo som bare var knallgodt. Håpte aldri den tok slutt!
  Ha en riktig god dag kjære deg!
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 3. Jeg har fått mer og mer sansen for historier (både fiktive og reelle) fra fortiden, så Den glemte hagen hørtes virkelig interessant ut!

  Håper du har en fin dag :)

  SvarSlett
 4. Tusen, hjertelig tkk for din fantastisk hyggelige og oppmuntrende kommntar hos meg i dag. Den rørte meg virkelig, og ansporer til fortsatt blogging!

  FBøker ja, de er uunværlige i mitt liv, leser hele tiden, alltid og nesten overalt! Liza Marklund har jeg lest mye av,så denne har jeg lest, likeså har jeg lest Det glemte barnet, men Den glemte hagen hørtes veeeldig interessant ut!

  Ha en fin kveld videre,
  klem fra meg til deg.

  SvarSlett
 5. har ikke lest noen av de tre, så er gjerne med på en loddtrekning jeg!
  Fikk lyst å ta de med tilbake til varmen egentliig.......

  SvarSlett