Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 18. februar 2011

Dette vet google om meg

Hver gang vi er inne på nettsider lagres en kapsel (cookie). Denne informasjonen bruker Google til å "spesialsy" reklamen som vises på sider som åpnes senere. VG skrev igår at Google etter mye kritikk av dette systemet har åpnet for at alle kan se sine "mapper".

Gå inn på VG.no der finner du lenke til din side. Der kan du fjerne områder eller slå av funksjonen. Får du ikke opp noe som helst, har du trolig installert annonseblokkering, valgt ikke å lagre cookies eller slått av Googles sideregistrering.

Bortsett fra kategorien sport/fotball (noen andre må ha brukt min PC), så stemmer nok lista bra med det jeg har søkt etter. Så inntil jeg føler dette som noe problem kommer jeg til å beholde funksjonen.

1 kommentar :

  1. Var inn selv, og det stemte ganske bra....kanskje mer matlaging og bakst enn jeg trodde:O)
    Nyt helga, klem fra meg;)

    SvarSlett