Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 9. januar 2011

Julia har funnet sin plass.

Det må ha vært en kald reise for Julia da hun ankom gården 30.desember. Kun en plastpose og gråpapir var hun kledt i til tross for sprengkulde.

Hun fikk ganske fort hilse på husets firbente.
Det kunne blitt et hett forhold, som nok Julia ville tapt.

Derfor gikk turen raskt til "datterens" rom. Der er begge barnas gamle kosedyr plassert.
Etter kort tid skrek Julia av kulde og redsel.

Mørkt, +2 grader og en lysegrønn kanin fra Liseberg  var ikke til å holde ut.

Enda kaldere er det på naborommet om vinteren, så den muligheten ble ikke engang vurdert.
Til slutt endte turen der den startet. På kontoret. Etter en drøy uke har Julia funnet seg vel til rette på hylla på skrivebordet. En virkelig fargeklatt har landet. Forhåpentligvis vil Julia bidra med nødvendig inspirasjon når fremtidige tidsfrister nærmer seg.

Dessuten kan Julia smugtitte ned på PC skjermer når jeg leser om hva fostermødrene Elisabeth og Pia skriver om.

10 kommentarer :

 1. Takk for koselig hilsen, og jeg må bare få uttrykke at det er "sjelden" det ikke er plass til rødvin hos oss også tjihi. Favoritten hos oss er Amarone, men en god Rioja sier man heller ALDR nei takk til:-))
  Godt Julia har funnet seg tilrette, for en søt liten maskott! Hun hadde heller ikke overlevd for lang tid sammen med våre firbente.. Var innom og så hos Elisabeth og Pia, de skriver kjempe bra!!
  Ha en riktig så fin søndag:)
  Klem fra Anne Karin

  SvarSlett
 2. Hm, jeg ville også blitt bekymret om jeg våknet opp ved siden av enn grønn kanin; Julia har det sikkert bedre ved din side.
  Utmerket søndag!
  Lilli

  SvarSlett
 3. Sannelig er Julia en fargeklatt og det var skikkelig lurt av deg å ha henne på kontoret :)) Du får sikkert mykje glede av henne :)

  Ha en fin søndag. Eg skal på nyttårskonsert og høre på den eldste av Englebarna mine ! Gleder meg:)

  Petrineklem

  SvarSlett
 4. Ja, det ser virkelig ut som hun har funnet seg vel til rette. Den grønne kaninen hadde ikke jeg turt å sitte ved siden av heller....uæææ, for en sværing.

  SvarSlett
 5. Først tenkte jeg, er det hunden som heter Julia som skulle på et kaldt rom med en grønn kanin:O)...men sannelig var det en festlig ugle:)
  Godt den har funnet sin plass og oppgave her i livet.
  Ha en fin kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. Godt at hun har kommet til et godt hjem. Hun finner seg nok mer og mer til rette.

  SvarSlett
 7. Hehe, det var en fin Julia! Håper den slår seg helt til ro.:)

  SvarSlett
 8. Hei!
  Kjekt at du likte løsningen min på gutterommet. Nei jeg har ikke lagt plate mellom reolene. Det er 3 seperate reoler som jeg har satt inntil hverandre. Men isteden for å legge de loddrette frontlistene som på instruksjonen, har jeg brukt kun 4 og ikke 6 stk. Har brukt trelim og limt listen oppå skøytene mellom hver reol, derfor ser dette ut som en stor reol, og ikke 3 stk. Reolene har dessuten veggfeste og skus om ønskelig fast til veggen.

  Klart du kan bruke bilde med lenke inn til meg.
  I dag har jeg fått gjenbrukt de "gamle" hyllene sønnen hadde på rommet. De er nå hengt opp på vaskerommet/bryggers og gjør nytte for diverse utstyr som oppbevares her.

  Lykke til med bloggen, blir spennendes å se!:)

  SvarSlett
 9. Så det var du som fikk Julia. Heldige deg :)
  Klart du kan låne bilde. Nå gleder jeg meg til å lage en designvegg/visionboard eller inspirasjonsvegg som jeg tror jeg vil kalle det. Har anskaffet isoporplater og stoff. Så det er bare å sette i gang.
  Ellen :)

  SvarSlett