Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 14. november 2010

Endelig!

Det var på høy tid at innervinduene kom på plass. Den siste ukas kuldegrader var merkbare også innendørs.

Selv om det ikke er så kaldt ute nå virker det nesten som om huset har fått på seg ulltrøye.

Vinduene hadde stått på låven hele sommeren så det betydde grundig rengjøring. Gardinene på sønnens rom har lenge stått på lista for vask. Nå henger de til tørk. Heldigvis var jeg forutseende nok til å ta ned falden før vask, for de krympet 10 cm.  

1 kommentar :

  1. Det er deilig å få inn innervinduene! Vi satt dem inn for et par uker siden. Huset blir lunere, som med ulltrøye, ja. :) Det er mange som lurer på hvorfor vi gidder å ha de gamle vinduene. Men luft isolerer godt, og restaurerte gamle vinduer er vel så bra som nye synes vi. :) Det eneste som er dumt er at vinduskarmen forsvinner...

    Kjedelig med 10 cm krymp på gardinene. :(

    Ha en fin uke!

    SvarSlett