Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 6. september 2010

Frøken Jordskokk

I bestemors hage har det vært intern kamp om å få delta i frøken Høstblomst konkurransen på Moseplassen. Her er det vakre Hortensiaer og skjønne Dahliaer, men det var frøken Jordskokk som til slutt overbeviste. Hun var mest fotogen.
Frøken Jordskokk er nå ca to meter høy og fotografen måtte opp på gardintrapp for å ta bilder. Blomstringen er et tegn på at de deilige små knollene er modne.

Besøk nettsiden til Anne og se enda flere kandidater.

6 kommentarer :

 1. jøss, er det sånn jordskokkblomstene ser ut! Så artig :)

  Nydelig kandidat, supert at du er med på konkurranse!

  SvarSlett
 2. oi! Hos meg vokser denne helt inne vedhusveggen. Den er i hvert fall helt lik bildet ditt. En ensom blomst i karrig jord (dvs ikke jord, bare grus). Trodde først det var en solsikke, men så kom det så få kronblader, og resten stemte heller ikke helt ;)Spørs om det er noen fulger som har sådd den for meg. Tviler på om det er noe særlig til knoller der nede i grusen.

  En nydelig kandidat til frøken høstblomst! Lykke til :)

  SvarSlett
 3. Så nydelig !! Lykke til med denne flotte kandidaten !!

  SvarSlett
 4. Så flott! Absolutt en vakker og stødig høstfrøken. Den stråler jo i kapp med høstsolen. :)

  SvarSlett
 5. Jöss, er det sån dom ser ut ovanfra. Stilig faktiskt, borde ta en tur upp i stegen själv. En flott kandidat och nu lärde jag mig något jag har funderat mycket på, när är dom färdiga?! Jag har skokker för första året och var osäker..Nu ska jag spana efter gula blomster. Lycka till :)

  SvarSlett
 6. Ja de er nydelige i høsthagen:) Litt sol i hagen, når dagene blir kortere:)

  SvarSlett