Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 15. november 2014

Litt rydding

Jeg bruker de hele dagene jeg har før jul så fornuftig jeg kan. Lang erfaring tilsier at vaskerommet på mange måter er et viktig rom i ukene som kommer. I tillegg til vasking, tørking og bretting eller stryking av tøy, så skjer mye annet her også. Her står jeg med pussing av kobberkjelene. Her er lageret med hobbyartikler og garn som jeg kanskje vil få bruk for. Her er symaskinen. Dessuten blir vaskerommet gjerne dumpingplass for en del som ryddes vekk fra andre steder.

Fordi rommet har så mange viktige funksjoner fremover, så må det være plass til dem også. Derfor er alltid et av de første punktene på min juleforberedelsesliste - nettopp vaskerommet. Få unna det det som har hopet seg opp enten på benken eller i skittentøyskapet. Juleduken fra i fjor kanskje?

I dag tidlig

 Nå er vaskerommet klar til innsats.
Jeg er fullstendig klar over hvilken ekstrem luksus det er å ha et slikt rom

3 kommentarer :

 1. Aha, det er altså der du gjemmer alt rotet ditt. :-)

  SvarSlett
 2. Åshild har aldri noe rot - det øverste bildet har hun bare arrangert sånn rotete.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg må skuffe deg, men det var helt ekte.

   Slett