Jeg må innrømme at dagens oppgave er ikke blant favorittene. Å skålde mandler er heller kjedelig. Likevel nødvendig.
Det hjelper å rigge seg til litt praktisk og med et program fra NRK-arkivet.
Det var et år jeg utsatte skåldingen. Det fikk jeg svi for da jeg sto klar til å lage sandkaker. Der skal det være litt skålda, malte mandler i deigen. Jeg bruker masse skålda mandler på sirupssnippene også.
Så det er bare å stålsette seg. Mer om skålding av mandler her
for én dag siden
Haha, kanskje ikke det morsomste, nei... :-)
SvarSlettMen så lurt å skålde en haug så du har klart når du trenger det! Så slipper man å skålde for hver gang man skal lage noe som det skal brukes skålda mandler til.
Du får kose deg så godt du kan! ;-)
Ja, jeg vet akkurat hvor mye jeg trenger til all bakingen.
SlettHeia, heia. Med noe se-verdig på skjermen og noen hyggelige kommentarer så går det kanskje lettere? :-)
SvarSlettLitt av en jobb du har fremfor dæ, et år så kjøpte æ ferdige skålda mendler, men æ trengte jo bare litt, baker jo ikke sånn som du :)
SvarSlettDu er flink.
Lisbeth :O)
God idè. litt underholdning mens man gjær kjedelige oppgaver, gjør det ofte lettere. Takker for koselig kommentar og tilbakemelding på kjøkkenet. Tæmmerveggen er bare en litem "stomp" av resten av rommet som også har tømmervegger. Vi er litt på tenkinga om vi skal la dem være framme eller vi skal kle dem igjen og tapetsere. Uansett gjør vi det sånn at det går an å ta dem fram igjen,
SvarSlett