Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 19. april 2012

Låvefester

Jeg har nevnt de festene vi allerede har hatt på låven. Datoen til den første var fastsatt lenge før vi flyttet inn. Det ble en veldig hyggelig fest selv vi bare hadde fått ryddet vekk det verste rotet og støvsuget det synlige støvet.
Støvfaktoren gjorde at vi dekket bordet med alt servise oppned og bestikk og serviett lagt i plastpose. Takløken som ble brukt som bordpynt ble etterpå brukt i steinbedet ved låvebrua. Dukene er IKEA-sengetepper fra en tilbudskurv. De kostet ikke mer enn en god papirduk. Servise, bestikk og glass er også fra IKEA og etter 3-4 gangers bruk så er investeringen innspart i forhold til engangsutstyr.

Ny fest to år senere.
Her brukte vi sypresskvister som bordpynt.

Dette er foreløpig siste gang vi spiste middag på låven. Da var vi faktisk 115 tilbords.

Som bordpynt hadde vi plantet Lobelia og pastellfarga stauder i Norgesglass. Alle staudene ble plantet ut i bedene så de har vi fortsatt glede av.

5 kommentarer :

 1. Så fantastisk kjekt å ha et "rom" der man får plass til så mange gjester man vil!
  Og utrolig lurt med "gjenbruksmateriale", som bordsdekorasjoner man senere kan plante!
  Takk for titten!

  SvarSlett
 2. Tenk å ha plass til over 100 gjester. Imponerende.. Ikeasengeteppet har vært i bruk som duk hos meg også, mye penere enn papir! ønsker deg lykke til med arrangementet!!

  SvarSlett
 3. Låven din ser helt fantastisk ut, tenk å ha så mange gjester. Det skal litt til å traktere så mange også. Dyktig dame tenker jeg da :)
  Ha ei finfin helg.

  SvarSlett
 4. Hehe beklager men her ble det noe rart;) jeg skulle skrive Wowh så fint og så stort et festlokale!! Ja her blir det nok super bryllupsfest også:) skal lese mere på bloggen din nå;)

  SvarSlett