Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 8. desember 2010

Jeg rekker ikke

å skrive to ganger hver dag. Det var intensjonen min. Først om det som skal gjøres og så om hvordan det gikk, men tiden strekker ikke til.

Det ble vellykket kransekakebaking i går. Så lagde jeg kjøttdeigsaus. I går brukte jeg den i Lasagne (oppskrift kommer), og 3 porsjoner ble fryst bort til pizzafyll.


I ettermiddag skal jeg kjøpe de siste julegavene. I vår familie har vi etterhvert begrenset antallet julegaver Likevel står det 15 på lista. I tillegg lager jeg Sylter som søstrene mine får som julehilsen. Jeg har stort sett skrevet ned ideer og det som ble kjøpt til julegaver hvert år og spart på det. Det er greit at nieser og nevøer ikke får repitisjon av fjorårets gave. Selv om det er noen gaver som faktisk alltid er velkommen. Som for eksempel sportssokker i ull.


I kveld skal jeg lage karamellpudding til morgendagens middag. Superenkel og kjempegod.  Da blir det også lagt bilder til oppskriften som ligger i Jul i bestemors hage.

Nå er det øyeblikkelig ut i kulden,  -21,3 her akkurat nå.

3 kommentarer :

 1. Nei hvem har vel tid til å skrive 2 innlegg hver dag i denne travel førjulstiden, det forstår jeg godt!:)

  Smart å skrive ned ideèr etter hvert som man kommer på det. Vi er ikke så fryktelig mangen, så jeg husker som regele hva vi ga året før. Sportsokker står høyt på ønskelisten hos de elsdte barna hos oss, så det er nesten en gjenganger her.

  -21..huttetu så kaldt. Her har det snødd de siste 2 dager, så temperaturen er ikke så kald.

  Jeg skal ha en fridag fra juleforberedelsene i dag. Har sent mannen avgårde til Danmark med fullastet bil med julegaver, og føler dermed at halve jobben før jul er gjort he he.

  Ha en praktfull dag, og kos deg med karamellpuddingen i kveld:-)
  Klem fra Anne Karin

  SvarSlett
 2. Hei!

  Nå har jeg kommet hjem fra Arles med klassevenner av ungdomsbedriften som dessverre ikke klarer å innfri ønskene dine. Da trenger de mer utstyr!
  Du får glede deg over de ekte som henger utenfor stuevinduene. Her er de aldeles vidunderlige ;:OD)

  SvarSlett
 3. Så flink du er :o)
  Og jeg skjønner godt at du ikke rekker å skrive 2 innlegg hver dag, spesielt nå i desember :)

  Det var bra du skrev om tynne ullsokker, for det har jeg faktisk glemt at jeg ønsker meg. Da må "noen" minnes på det her hjemme ;)

  Kos deg med juleforberedelsene! Og så håper jeg du har fyr på peisen i dag også, med den sprengkulden :)

  SvarSlett