Hvem skal produsere den maten vi skal spise? Og hva slags utdanning bør disse ha og hvor skal de få den?
Dette var noen av temaene under middagen i går kveld. Helt naturlige tema i spisestua i en gård på Eiker. Og det er faktisk viktige for allmenheten også. Kan Norge være sikker på å opprettholde dagens enorme import av mat? Og hvis vi må gjøre det selv, hvem skal gjøre det da? Og hvor skal vi gjøre det?
Spisestua er selvsagt pyntet i lilla.
Overgangen blir derfor stor til dagens mer julerelaterte oppgaver. Steke Krumkaker og lage deig til Sirupssnipper.
I kveld skal jeg faktisk på julebord. Ikke som deltaker, men som innleide ekstra hender. Over 1000 til bords krever mange personer som ikke skal sitte til bords.
for 20 timer siden
Et betimelig spørsmål, selvsagt skal vi dvele ved det! Før krisen rammer oss, tenker jeg vi kommer langt med å slutte å kaste mat i sånne uanstendige mengder... Uten å ta gleden fra noen, må vite!
SvarSlett1000 til bords, det er vel bordet sitt det!? Lykke til :-)
Ja, da får du en hektisk kveld! Lykke til!
SvarSlettLykke til med jobben i kveld !
SvarSlettDei sandkakene dine såg då fryktelig gode ut !!!
Hei Åshild!
SvarSlettKoselig at du la igjen en hilsen på reisebloggen vår. Jeg måtte høre med tante for å få plassert deg i fam, de har jo noen søskenbarn ;-)
Kjempe fine bilder og oppskrifter her. Flott at du tar vare på og videreformidler gamle tradisjoner.
Det er riktignok ingen julestemning her i Australia. Det er ikke helt det samme med sol og sommer til jul!
Regner med du hadde en hektisk, men forhåpentligvis god kveld i går.
Hilsen Anette