Ripsen er fortsatt litt sur, men det skyldes nok at det har vært lite sol i år.
Bringebær har vi plukket i flere dager. Ikke de store mengdene, men det er bare 2 sesongen. Vi fant noen få Asker- stiklinger her og har kjøpt noen nye. I tillegg kjøpte vi Preussen og Glen Ample.
Til slutt har vi solbær som trenger noen dager til.
Du får en travel høst:D
SvarSlettJeg har rips og solbær i hagen, og når jeg kommer hjem blir det å lage ripsgele, det gjør jeg hvert år. Blander i litt solbær, da blir også fargen finere;)
Ha en god dag og klem;)
Her har vi bare litt bringebær til kos:) Syltet og saftet en del tidligere men orker ikke så mye lenger.
SvarSlettHa en fin dag.
klem fra marilyn
Så mange deilige bær. Skulle virkelig ønsket meg en bærhage. Det var det her på gården i gamle dager, men den ble fjerna. Jeg har planta enn ripsbusk, men det tar jo sin tid å begynne på nytt :)
SvarSlettHei,
SvarSlettEnig i at stikkelsbær smaker best rett fra busken! Hvordan rangerer du hagens bær? Les mitt innlegg der jordbær tar gull, blåbær sølv og bringebær ender på bronseplass. Kanskje du har en helt annen medaljefordeling?
Les "Bringebesværbær" på:
http://blomsterstjernen.blogspot.com/