Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 30. juni 2010

K for

Kaprifol
Jeg vet ikke hva denne heter.
Jeg pleier å ta vare på merkelappen, men denne har jeg mistet. 

5 kommentarer :

 1. Men smuk er den og det er jo det vigtigste :-))

  SvarSlett
 2. helt nydelig og hvilket flott foto.

  Mellom Oss: jeg var også sent ute med min K-løsning. rett før ferie etc.
  Men min L er allerede lagt ut
  http://toraamusic.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Vi glemmer også navn på mange av de herlige blomster vi kjøper inn for sesongen. Det viktigste er at vi LIKER dem, som dine herlige blomsterbilder.

  SvarSlett
 4. Å så nydelig! Er disse lette å få til?

  Beklager at jeg kommentere sent på K, men denne uken ha vært så hektisk. Man skulle tro at alt gikk litt langsommere om sommeren, men neida!! Men nå er det ferie!!!!

  SvarSlett
 5. Så flotte blomster! Jeg har en mann som har sommerjobb hos fylkesmannen - han skal kverke lupiner på jærstrendene fordi de fortrenger de naturlige vekstene. Gjett om han får kjeft av turgåerne, for de er jo så fine, lupinene! Takk for at du la igjen spor i bloggen min!

  SvarSlett