Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 11. mars 2010

Mer rengjøring

Endelig var turen kommet til kjøleskapet. Hyllene var blitt tatt over med en harelabb ved behov. Men behovet for en mer grundig rengjøring var tydelig.

Alle plastlistene måtte tas av glasshyllene. Akkurat den jobben krevde sin mann. Dårlig patent synes jeg. Det skal da ikke være nødvendig å være to personer for å vaske et kjøleskap. Over halvparten av alle flaskene hadde et innhold med holdbarhet for lenge siden. Det ble god plass i hyllene etterpå. 
Bonusen ble denne flaska.
Etter 2 dagers opphold i en bolle med vann så lot etiketetten seg skrubbe av. Hva hadde vært i flaska? Balsamico vinedikk.

1 kommentar :

  1. Hei. Takk for koselig hilsen hos meg. ☺ Tror jammen du får ta deg en tur hit du som liker så godt å stryke. Vi går med krøllete klær og kaller det shabby chic! God helg!

    SvarSlett