Jeg er vel ikke helt ajour, men med fire uker og fem dager å fordele resten på er det ikke noen problem. Kjøkkenet er nå presentabelt for alle bakedagene som kommer på rad og rekke fra søndag.
Sånne dager er det veldig greit å ta opp oksehalesuppe fra fryseren.
Det som egentlig sto på dagens plan var planlegging av årets borddekking i spisestua. Og jeg må innrømme at den nok har vært klar lenge. Fargene blir brunt, beige og gull. Utgangspunktet for dette valget er ikke helt klart enda, og flasken skal fylles med noen kvister. Noen ekorn med gullfarget hale skal inngå i pyntingen.
I spisestua bruker jeg aldri rødt til jul, men alle slags kombinasjoner av hvitt, sølv, gull. grønt og brunt.
Så spennende du dekker bord! Jeg vet enda ikke hvor mange vi blir til bords julaften, men det kan bli ganske mange. Heldigvis har vi et bord som kan bli veldi langt og romme mange. Jeg har laget mine egne lysestaker til advent og jul i år. De viser jeg i neste blogginnlegg.
SvarSlettDet skal bli spennende å se.
SlettDenne bloggen kommer jeg stadig tilbake til for å finne nyttig husholdnings-kunnskap. Jeg er imponert over strukturen du har i arbeidet, og glad for at du deler din kunnskap. God adventstid! Hilsen fra Elli
SvarSlettSå hyggelig kommentar. Jeg føler meg ofte litt gammeldags som målbærer slik kompetanse i dag.
Slett