Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 1. april 2017

Nye sko


Mine, jobbe-i-hagen-sko, var helt utslitt og jeg fant et par nye på salg til 149 kroner.

Skoene må være lette, men med en såle som tåler å tråkke på en spade.

Sko med snøring er ikke praktisk når jeg stadig går inn og ut av huset, så jeg klipper bort hele den delen.

Det skal bli greit å kaste de gamle.

3 kommentarer :

 1. Det var lurt! Jeg degraderer mine vanlige joggesko når de blir slitt. Kjøper nye til daglig bruk og de gamle er da så gode å gå i at de lett kippes av og på med skohorn. Heldige du som kan starte i hagen. Her er det 50-100 cm snø enda, men sola skinner og det er meldt regn til uka. :-)
  Hilsen Camilla i Harstad

  SvarSlett
 2. MMM Det der skal vurderes. Kanskje jeg skulle klippe ned de gamle gummistøvlene.. Takk for en veldig god idé!

  SvarSlett
 3. Må si jeg ble litt imponert over dette. At du klipper bort hele den delen. Ser grotesk ut men må jo være kjempepraktisk. Her ender det med 10 kg jord og 15 kg sand i gangen og hele huset etter en dag ute. Ingen orker å snøre av og på sko og det ender med at alle går med sko inne...

  SvarSlett