Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.



Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.








onsdag 23. januar 2013

Inspirasjon

Jeg har begynt å samle ideer til sommerens fester.
Grå duker i nervøs fløyel, lyslykter (kanskje lave norgesglass) med bastsløyfe, gamle flasker i brunt og grønt med kvister og markblomster, servietter i sort og brunt.

Også ballonger selvfølgelig.
Ballonger grønn

4 kommentarer :

  1. Det er sikkert lurt å begynne å tenke på det allerede nå. Tiden går så fort, og du har sikkert mye å gjøre på våren du også :)
    Brune ballonger så spennende ut!

    SvarSlett
  2. Blir nok sikkert kjempefint som vanlig når du disker opp til selskap :)

    Ha en fin dag, Åshild.

    Lisbeth ;)

    SvarSlett
  3. Så nydelige elementer! Må være fortryllende sammen med markblomster. Ha en god fredag!

    Vennlig hilsen
    Ingvill

    SvarSlett
  4. Fin inspirasjon:) Lest lenge på bloggen din idag og synes det er veldig flott at du har vist så mye før- og etter bilder i prosjektene. Masse jobb med gammelt hus og det er blitt veldig flott:)

    Bra tips med det å ta masse bilder før oppstart samt underveis i oppussing.....jeg angrer veldig på at jeg ikke knipset flere bilder her hos oss.

    Ha ei fin helg videre:)

    SvarSlett