Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 23. januar 2013

Inspirasjon

Jeg har begynt å samle ideer til sommerens fester.
Grå duker i nervøs fløyel, lyslykter (kanskje lave norgesglass) med bastsløyfe, gamle flasker i brunt og grønt med kvister og markblomster, servietter i sort og brunt.

Også ballonger selvfølgelig.
Ballonger grønn

4 kommentarer :

 1. Det er sikkert lurt å begynne å tenke på det allerede nå. Tiden går så fort, og du har sikkert mye å gjøre på våren du også :)
  Brune ballonger så spennende ut!

  SvarSlett
 2. Blir nok sikkert kjempefint som vanlig når du disker opp til selskap :)

  Ha en fin dag, Åshild.

  Lisbeth ;)

  SvarSlett
 3. Så nydelige elementer! Må være fortryllende sammen med markblomster. Ha en god fredag!

  Vennlig hilsen
  Ingvill

  SvarSlett
 4. Fin inspirasjon:) Lest lenge på bloggen din idag og synes det er veldig flott at du har vist så mye før- og etter bilder i prosjektene. Masse jobb med gammelt hus og det er blitt veldig flott:)

  Bra tips med det å ta masse bilder før oppstart samt underveis i oppussing.....jeg angrer veldig på at jeg ikke knipset flere bilder her hos oss.

  Ha ei fin helg videre:)

  SvarSlett