Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 8. januar 2011

Papirrullene

                                                          Slik skulle det bli.

Noen løpere var allerede rullet opp, men på langt nær alle.  Planen var at alt skulle tilbake i dette skapet. Men ruller og skap passet ikke sammen.
Da ble det et lite plassbytte. De firkanta dukene i skapet i spisestua fikk fin plass i de smale hyllene.
Og alle rullene med løpere kan nå riktig breie seg i det store skapet i spisestua.
Jeg minner om at jeg trekker kniver og knivsliper på onsdag. Alle kommentarer fram tom onsdag er med i trekningen.

5 kommentarer :

 1. ja, se der ja, her ble det orden. Og jeg er litt kry av at jeg skjønte hva du skulle bruke papprullene til. Ha en flott helg!

  SvarSlett
 2. Hadde jeg hatt mange duker og løpere, skulle jeg hatt like god orden som deg :) Det eneste jeg bruker tomme tørkerullhylser til er å rulle opp broderier jeg ikke har råd til å sette i ramme :)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Her er det orden i sysakene ser jeg, så bra!!!
  Og du...TUSEN TAKK for enda en sending av hjerter, jeg ble sååå glad:-))
  God klem fra meg!
  Anne Karin

  SvarSlett
 4. Hei, og tusen takk for hyggelig kommentar hos meg. Det tre-etasjes-stettfatet du spør om hvor er kjøpt, er noen år nå - tipper at det er ca fem-seks år, og jeg husker ikke hvor jeg kjøpte det. Muligens bestilte jeg det fra en aller annen nettbutikk. Så dessverre kan jeg ikke hjelpe deg der.

  Mvh
  Janna

  SvarSlett
 5. Her så det ordentlig ryddig ut, og jeg skulle selv ha gjort samme jobb;)

  SvarSlett