Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 7. januar 2011

Også en overgang

Det var 13.dag jul i går. Da var tiden kommet til å ta ned juletreet. I år er det mer deilig enn trist. Barnålene datt av ved den minste berøring. Alle i hundehalehøyde var vekk allerede. 

Etter at pynten var tatt ned og lagt i kasser så klipte jeg av grenene. Hvis ikke, så hadde resten av barnålene ligget som en grønn elv ned trappa og ut.Det var ribbet, det som sto igjen.

4 kommentarer :

 1. Det så ut som verdens tristeste juletre.

  SvarSlett
 2. Godt Nytt år!!
  Sannelig godt når jula slipper taket, og det har den virkelig gjort hos deg;)
  Tror gubben tar det pent, men jeg får vel høre hva jeg burde og ikke burde ha gjort:O)
  Ha ei flott helg, klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Godt nyttår! Ditt juletre var her et enda tristere syn enn mitt var idag =/ Fin helg!

  SvarSlett
 4. På søndag skal det ut. Vi har kort vei frå stua og ut verandadøra. Det vert nok liggande i hagen til våren kjem. Før når ungane var små leika dei med juletreet ute i mange månader ;)

  SvarSlett