Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 6. januar 2011

Orden og system

Det er ikke et nyttårsforsett, men en plan for 2011. Jeg skal rydde og kaste. Jeg skal også rydde slik at jeg vet hvor ting er når de trengs.

Til en slik ryddeoppgave skal jeg bruke disse.
Kan noen gjette hva jeg skal gjøre til helgen?

4 kommentarer :

 1. Tenker du skal rulle duker/løpere på de der. ☺

  SvarSlett
 2. Det samme tenkte eg :)) For det brukar eg slike til. Dvs. eg har nokre broderte løpere og pyntehåndkle som eg rullar på slike !

  Ha ei riktig god helg og kos deg med tørkerullane :))

  Stakkars juletre, nå var det ikkje mykje om det :)

  SvarSlett
 3. Enig med de over, jeg tror du skal rulle duker;)

  SvarSlett
 4. Hei igjen. Jeg har også et stort ønske om rydding og kasting. det er bare et problem: jeg har så vanskelig med å kvitte meg med noe. Vokste opp med en mor som sa: "Det kan bli bruk for det en dag, vi var gla' vi hadde noe under krigen". Håper ikke vi kommer dit, men. Vet du om noen som trenger Stompa hjørneskrivebord m/plass til PC, syrebeiset m/2 skap? ring 99369796 :-). Ang rullene dine: greie til løpere, men venter spent på hva du har i tankene, gleder meg til smarte løsninger. Legg tingene tilbake på plass og du vet hvor du har det (som min far sa) he he. Det er målet. PS juletreet vårt liknet veldig på ditt før stammen ble tatt ut :-))) God helg. KW

  SvarSlett