Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 5. januar 2011

Mer om gode redskaper

Jeg har funnet ut at gode redskaper ikke nødvendigvis trenger å koste all verden. Victorinox har noen slike. Så stor og liten rotkniv og potetskreller er en del av "jubileumsgaven".

4 kommentarer :

 1. Nyttig info. Synst det er vanskeleg å finne gode knivar, og dei er ofte dyre.

  SvarSlett
 2. I år tenkte jeg litt praktisk når julegave skulle kjøpes til mannen i huset. Han som meg hater sløve kniver, og ingenting er mer irriterende enn det. Derfor kjøpte jeg OBH Nordica sin elektriske knivsliper til mannen, syns det var en nyttig og god gave. Nå har vi sylskarpe kniver og ingen irritasjon lenger, heller ikke behøver vi å kjøpe nye kniver til enhver tid.
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 3. her skriver du om kniver, mens jeg egentlig er innom for å ønske deg et godt nytt år;)
  Gratulerer med uglegevinst - stas at du ble trukket ut!

  SvarSlett
 4. Hei, det hjelper ikkje å vere ein skarp kokk når kniven er sløv. (funne på den sjølv)hihi

  SvarSlett