Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 4. januar 2011

Gode redskaper

Noen ganger har jeg skrevet om redskaper. Som her og her. Men jeg burde nok ha skrevet om det mye mer. God redskaper er halve arbeidet.

Det skal jeg gjøre noe med. Så en knivsliper er en del av jubileumsgavene. Mer følger i morgen.

Lånt fra nettsiden til jernia.
 Mange sverger til andre måter å slipe kniver på. Men for oss amatører så holder denne i lange baner.

4 kommentarer :

 1. Godt nyttår til deg! Godt å høre at andre også holder litt på julen enda.Vi pynter heller ikke for fullt før ca 20 desember og juletreet på lille julaften. Det er bare spisestuestuen som blir pyntet hver 1. desember på grunn av nisseserviset som tas i bruk og da følger alt det andre med:-)
  Jeg liker meg så godt inne på den andre bloggen din også. Mange gode tips og oppskrifter.
  Gratulerer med så mange besøk! Og snart 1 års dag. Den knivsliperen var jammen flott!
  ha en god dag! Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 2. Så enig. så enig ;-)

  Vet du hva som dukket opp i postkassen i dag? Tre fantastisk nydelige hjerter! Snuppelura var så i ekstase over hjertene at hun rett og slett nektet å legge seg, for hvor skulle hjertene gjøre av seg da? ;-)))

  Tusen tusen takk! I morgen skal jeg se om jeg kan få lov til å låne hjertene litt jeg også ;-)

  Ønsker deg en super onsdag!

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 3. Det dukka opp 3 fine hjerter her også! Og tusen takk. Her er julepynten på veg til kassene sine igjen, så hjertene vert der til neste jul. Juletreet og julestjerner i vinduet vert her til søndag.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for nydelige julehjerter.Heldige meg!Jeg har funnet en fin plass hvor de kan henge til neste jul;))Godt å være tidlig ute med planleggingen vet du.Ha en fin kveld i snøværet.Hilsen Mona på Arneberg

  SvarSlett