Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 3. januar 2011

Bloggbursdag

Jeg har allerede skrevet om at jeg passerte 10.000 besøk i desember. Nå har jeg endret på telleren slik at den registrerer en person som kun et besøk uansett hvor mange sider som åpnes, og jeg har redusert antallet som var telt til nå til et mer sannsynlig tall. Jeg blir heller ikke telt lengre.

Den 13.januar er det et år siden jeg skrev mitt første innlegg. Jeg har fortsatt ikke kjøpt nytt kjøkkenbestikk, men jeg har nok funnet det.

Alle som kommenterer på alle innlegg fra og med 1.januar blir med i trekningen. Det betyr at hver kommentar gir en vinnermulighet, 13 totalt. Det er selvsagt hyggelig om noen legger bildet til venstre på sin side.

Informasjon om hva som er premiene kommer senere. Tilslutt ønsker jeg velkommen til nye følgere.

14 kommentarer :

 1. Gratulerer med flotte besøkstall!

  Og riktig godt nytt år til deg:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer med jubileum! Blogging er en hyggelig hobby! :)

  SvarSlett
 3. Gratulererer med bloggbursdag! Er det én ting jeg ikke angrer på at jeg startet med, så er det blogging :-) Ønsker deg mange gode bloggår i årene som kommer og godt nyttår!
  Busteklem

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Vi begynte sånn ca likt vi. Lurer på om jeg har ettårsdag og snart?

  SvarSlett
 5. Gratulerer med fine besøkstall!
  Godt nytt år til deg!

  SvarSlett
 6. Takk for kommentar og gratulerer med juileum!
  Jeg er helt forelsket i tømmerveggene dine... De gjør seg så godt i interiøret :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med bloggbursdag, det er litt moro å se tilbake på starten når man er blogger :)

  SvarSlett
 8. Heisann!

  Så hyggelig med kommentar på bloggen min, og det du skriver om din egen, høres spennende ut. Tenk et hus fra 1700-tallet;:OD) Her må det være mye historie i veggene!

  Så vil jeg gratulere med ett års jubileet. Blogging er en fin hobby i tillegg til alt det andre vi er interesert i- og det er neimen ikke lite...

  Ha et flott og innholdsrikt nytt år - stor nyttårsklem fra Bjørg Nina

  SvarSlett
 9. Gratulerer med jubileum! Det gir nok inspirasjon til å fortsette!

  Og takk for at du har delt både forberedelser til, og selve julen med oss!

  Ha et godt nytt bloggår!

  SvarSlett
 10. Gratulerer!!

  Vi har snart jubileum vi også, så kanskje vi må finne på noe lurt ;-) Jeg skal i alle fall sørge for å bruke min kvote her, fordi jeg liker siden din!

  Ønsker deg en super kveld!

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 11. Gratulerer med snart-bursdag. ☺ Bilde og link er ordna.

  SvarSlett
 12. Gratulerer med jubileum. Gleder meg jeg, til ny informaswjon om deg, dine og gården. :-) Jeg følger med!!! Er ikke så proff med dette m bilde da, men hva gjør det. Håper vi ses en dag. Hilsen fra KW

  SvarSlett
 13. Gratulerer med jubileum!
  Jeg har lagt inn bildet i margen på bloggen min ja...
  Ja når det gjelder håndarbeid så er jeg virkelig "hekta". Husker godt håndarbeidstimene oå skolen... Det jeg husker med mest glede var da vi lærte å "veve" ved å klippe hakk i en pappskive og surre garnet rundt. Etter det har jeg alltid hatt lysst til å lære å veve. Nå har jeg en liten vev, men jeg er på begynnerstadiet ennå.
  Husker du vi fikk valget mellom å sy oss bukse eller bluse? Jeg valgte bluse, men fikk den aldri ferdig...
  Hekling kan jeg ikke huske vi lærte på skolen, så det har jeg lært etter at jeg flyttet til Spania, og det har nok blitt favoritten min.

  SvarSlett
 14. Aha - du tar en sånn vri på giveawayen din! Jeg er med!

  SvarSlett