Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 2. mars 2022

Februar

Og så var februar over. Det var en del dager med sol, men jeg har aldri vært noe vintermenneske. Det har uansett vært nok å bruke tiden på inne. Jeg har ryddet opp i et stort medlemsarkiv. Her var det noen som hadde flyttet, og mange som hadde fått nye epostadresser. Og så skal alle inn i den den nye digitale løsningen som krever innlogging, og mange trengte ekstra veiledning.

Jeg har også brukt tiden på mer jordnære oppgaver som husvask. Det er deilig med nyvasket soverom fra topp til tå. Jeg har planlagt årets julebordpyntig og er på leting etter røde glass til telys. 

  

Sola skinte avslørende på glasskapet på kontoret. Derfor ble det tømt, faktisk to ganger, for å få glasset på innsiden helt blankt. 

Man kan jo spørre om hva poenget er med å samle på så mye verdiløst, men jeg kan fortelle mye om mange av tingene der. 


 

Og så har jeg ryddet i sølvtøyskuffen for å få oversikt over hvor mange jeg kan dekke til. Og det er mange. Likevel har jeg utvidet samlingen med noen store kniver og noen små gafler for å kunne dekke pent til mange retter. 

1 kommentar :

  1. Wow, så flink du er! Ja, den lave vårsola er avslørende! Så mye fint og spennende du har. Jeg samler også på masse helt unyttige ting. Har begynt å skrive opp hva som er arvegods og verdt å ta vare på og hvor det kommer fra. Så har jeg masse jeg har kjøpt på loppemarked og i bruktbutikker og antikvitetsmesser. Morsomt med ting!

    SvarSlett